Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΥΡΑ -7- ΘΗΒΑΣ


Ο σύνδεσμος της Θήβας πρωτοιδρύθηκε το 1982. Μια παρέα πιστών οπαδών του Θρύλου ίδρυσε έναν από τους πρώτους επαρχιακούς συνδέσμους του Ολυμπιακού. Η προσπάθεια αυτή κράτησε μέχρι το 1985. Έκτοτε επιχειρήθηκε άλλη μια προσπάθεια επαναλειτουργίας του συνδέσμου η οποία κι αυτή δεν είχε επιτυχή συνέχεια. Η έλειψη οργάνωσης και επικοινωνίας μεταξύ του συνδεσμιακού χώρου και της τότε διοικήσεως της ΠΑΕ ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο οι προσπάθειες αυτές απέτυχαν. Η τρίτη και τελευταία προσπάθεια έγινε τον Νοέμβριο του 1995. Έκτοτε και μέχρι σήμερα ο σύνδεσμος λειτουργεί καθημερινά στην πόλη μας. Σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα επαρχιακά club και τα γραφεία του είναι στο κέντρο της Θήβας. Το club παρέχει την δυνατότητα στα μέλη να παρακολουθούν όλους τους αγώνες του Θρύλου σε μεγάλη οθόνη και να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύνδεσμος.
Ο σύνδεσμος της Θήβας ευχαριστεί το τμήμα επικοινωνίας κ' συνδέσμων, την κεντρική Π.Ε.Φ.Ο. κ' τη Θύρα 7 για την συνεργασία όλων αυτών των ετών που έχει μαζί τους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει τα τελευταία χρόνια να έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο οργάνωσης στο συνδεσμιακό επαρχιακό χώρο κυρίως με την δημιουργία του Τμήματος Επικοινωνίας κ' Συνδέσμων. Παρόλα αυτά τα προβλήματα οργάνωσης των επαρχιακών συνδέσμων είναι αρκετά κυρίως λόγω των αποστάσεων κ' των μικρών κοινωνιών που τις απαρτίζουν. Η δημιουργία Ολυμπιακών επιτροπών στις επαρχίες είχε ως αποτέλεσμα να μπλέξει ακόμα περισσότερο τις ερυθρόλευκες τοπικές κοινωνίες. Ελπίζουμε ότι μέσα από τον διάλογο, την πίστη και την τρέλα μας για τον Θρύλο θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε για μια ακόμη φορά τα οποιαδήποτε προβλήματα που προκύπτουν. Άλλωστε είναι υποχρέωση και υπόσχεση από όλα τα παιδιά του συνδέσμου ότι η σημαία του Θρύλου θα κυματίζει ψήλα και για πάντα στη Θήβα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Θήβα είναι χτισμένη πάνω σε 7 λόφους και είχε 7 πύλες. Η Θύρα 7 επί Θήβας συνεχίζει απλώς την νεότερη ιστορία.


• Από τον Μάρτιο του 2006 άλλαξε το καταστατικό του συνδέσμου και πλέον ανήκουμε στο δυναμικό της ΘΥΡΑΣ 7.
Τον Φευρουάριο του 2010 μια ομάδα από 15 παιδιά πιστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ηλικίας από 15 μέχρι και 18 ετών έφτιαξαν μια ομάδα την οποία την ονόμασαν FAITH 7 GROUP αντίστιχη με το YOUNG GROUP στον ΠΕΙΡΑΙΑ και κανούν τα πάντα για να είναι ανύπαρκτοι οι λαγοί.




ΑΡΡΩΣΤΟΣ 7
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 7
ΜΙΚΕ 7
ΦΙΔΙΣ 7
ΤΡΕΛΟΣ 7
ΜΑΝΙΑΚΟΣ 7
ΜΑΦΙΟΖΟΣ 7
ΛΕΥΤΟΣ 7
ΓΑΥΡΑΚΙ 7
ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ 7

2 σχόλια:

  1. Καλή συνέχεια σου εύχομαι!!!! Είμαι σίγουρη πως θα τα πας πολύ καλά στο μπλοκ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή